Elastike za trening z ročaji

Elastike za ogrevanje, raztezovanje in za trening za moč!

21,99 

Ni na zalogi

Opis

Elastike nudijo ultimativno vadbo za celo telo in za vse nivoje zahtevnosti. So lahke in majhne. Primerne so za prenašanje, zato jih lahko vzamete s seboj kamorkoli in kadarkoli.

Elastike omogočajo širok spekter vaj za krepitev celotnega telesa. V kompletu boste prejeli 5 različnih vrst elastik, z različnim uporom (4,6 kg, 6,8 kg, 9,1 kg, 11,4 kg in 13,6 kg), ki jih lahko uporabljate posamezno ali skupaj, glede na željen upor. Z elastikami lahko naredite okoli 150 različnih vaj za krepitev, izgorevanje ali oblikovanje celotnega telesa.
Primerno za začetnike ali vrhunske športnike.

V kompletu prejmete posebno sidro za vrata, ki ga zagozdite med vratna krila ter okvir. Ročke iz mehke pene omogočajo čvrst in stabilen oprijem, poleg pa prejmete tudi trakove za gležnje. Elastike so izdelane iz močnih materialov in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in kvalitetno vadbo.


LASTNOSTI:

Paket vsebuje: 5x elastike različnih odpornosti s karabini, 2x ročaj, 1x sidro za vrata, 1x torba, 2x trak za gležnje

Material: močna in odporna termoplastična elastika

Barve: 5 različnih barv, ločenih po intenziteti vadbe

Pred vsako uporabo oziroma pred začetkom vadbe preverite, ali je katera od elastik poškodovana ali prelomljena. Trakov ne raztegnite več kot 3x od prvotne dolžine. Ne uporabljajte trakov na grobih ali abrazivnih površinah. Ko držite trakove napete, jih pred izpustom iz rok popoloma popustite in vrnite v prvotno dolžino, da se izognete morebitnim poškodbam. Priporočamo, da svoj set hranite na sobni temperaturi brez vlage, toplote ali neposredne sončne svetlobe, da podaljšate življenjski cikel izdelka. Izdelek čistite samo z vlažno krpo brez čistilnih izdelkov ali mila. Vsaka čistila ali mila lahko poškodujejo ali oslabijo elastike.


Slike so simbolične

Dodatne informacije
VELIKOST

S (70/75A, 70B, 70C, 70D), M (80A, 75B, 80B, 75C, 75D), L (85A, 85B, 85C, 85D)