Kopalke s push up učinkom

 ocena 4.9/5

Z izbiro številke ne boste imele težav. Zgornji del izberite košarico, kot jo običajno izberete pri nedrčku. Spodnji del pa konfekcijsko številko kot pri nakupu spodnjega dela oblačila.
Priložen je tudi spodnji del kopalk, ki ima ob straneh vrvice, s katerimi lahko regulirate obseg spodnjega dela. Prav tako se obseg regulira pri zgornjem delu.
BARVA – ČRNA

12,99 

Počisti
Količina:
Opis
Hit poletja!
Kopalke, ki so postale svetovni trend v trenutku!

 

Zgornji del kopalk s push up učinkom je hit letošnjega poletja, katerega morate imeti.

Ustvarite bujen in zavidanja vreden dekolte tudi na plaži.          

USTVARITE NEVERJETEN DEKOLTE

S push up kopalkami ustvarite zapeljiv in bujen dekolte v trenutku. S pomočjo vrvic lahko regulirate push up učinek. Če vrvice bolj in tesneje zavežete bo učinek push up večji, v primeru, da želite nekoliko bolj naraven vendar še vedno napet in privzdignjen izgled vašega oprsja, pa vrvice ne zategnite preveč in jih zavežite nekoliko bolj ohlapno.

BREZ TEŽAV PRI IZBIRI VELIKOSTI

Kopalke so zasnovane tako, da se kar najbolj prilegajo vaši postavi. Niso navaden zgornji del kopalk v obliki nedrčka ali navadnega topa, vendar gre za kopalke v obliki topka, ki se zaradi vrvic spredaj lepo prilegajo vaši postavi in oprsju. Z izbiro številke ne boste imele težav, izberite namreč konfekcijsko številko kakršno navadno izberete pri nakupu majic. V primeru, da se odločate med manjšo in večjo številko priporočamo, za večji push up učinek, da izberete številko manjše.

UDOBEN IN MODEN

Kopalke so narejene brez žic in odvečne opore, ki bi vas motila med nošenjem. Topek je z naramnicami in se zavezuje samo spredaj, kar omogoča prijetno nošenje brez motečega zavezovanja vozlov za vratom in na hrbtu. Poleg tega, so kopalke v črni barvi in jih lahko zato kombinirate na vse spodnje dele katere že imate doma, prav tako pa ta push up topek lahko nosite ob vročih poletnih dneh namesto majice.

ČASOVNO OMEJENA PONUDBA

recommended

KVALITETEN NAKUP

podpora

PODPORA 24/7

rating

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

hitra-dostava

EXPRESS DOSTAVA 24-48 ur

recommended

KVALITETEN NAKUP

hitra-dostava

EXPRESS DOSTAVA 24-48 ur

LASTNOSTI 

  • material: 80% poliester, 20% spandex
  • ustvari push up učinek dvakrat večje košarice vaših prsi
  • lahek in udoben za nošenje
  • prilagodi se vsakemu oprsju
  • reguliranje push up učinka
  • ustvari zapeljiv dekolte
  • barva – črna
  • slike so simbolične

Dodatne informacije
Velikost zgornjega dela

košarica A, košarica B, košarica C, košarica D

Velikost spodnjega dela

S, M, L, XL