Laserska svetilka za kolo

Varnostna opozorilna intelegentna kolesarska lučka –povečaj varnost in bodi viden!

12,99 

Količina:
Opis

Poskrbite, da boste na kolesu vedno dobro vidni. S pomočjo luči vas drugi udeleženci v prometu lažje vidijo, kar pomeni, da vas lahko tudi pravočasno in varno obvozijo. Inovativna LED laserska svetilka na tleh zariše navidezno kolesarsko stezo, zato vas je še lažje opaziti. Svetliko pritrdite na kolo in vožnja bo brezskrbna tudi takrat, ko vas ujame tema.

Najboljše pri laserski luči za kolo je, da omogoča več različnih nastavitev. Tako jo lahko povsem prilagodite svojim potrebam. Omogoča različno močno in različno usmerjeno svetlobo. Najpopularnejša je uporaba funkcije, ki na cesti z LED žarki ustvarja projekcijo kolesarske steze in kolesarja. Izberite nastavitev, ki vam najbolj ustreza in uživajte v vožnji z vašim kolesom.

S pomočjo praktičnega nastavka, boste svetilko hitro in preprosto namestili na kolo. Je vodoodporna, zato naj vas vožnja po dežju nikar ne skrbi. Za uporabo laserske luči potrebujete dodatne baterije, ki niso vključene v komplet.


LASTNOSTI:

  • Material: Plastika + Metal
  • Barva: Rdeča + Črna
  • Položaj: Zadnja osvetlitev
  • Velikost: 8 * 4 * 2,2 cm / 3,15 * 1,57 * 0,87
  • Poganja: 2 * baterija AAA (ni priložena)
  • Vodoodporna

Navodilo: Pritisnite gumb LED za 2 sekundi, da vklopite / izklopite 5 indikatorskih luči; nato še enkrat pritisnite gumb LED, da preklopite način osvetlitve (4 načina). Potem držite gumb LAS, 2 sekundi za vklop / izklop dveh laserskih žarkov; nato pa enkrat pritisnite gumb LAS, da preklopite način osvetlitve (4 načini).

Pozor: Izogibajte se izpostavljanju neposredno vašim očem in ne pozabite odstraniti baterij, če luči dolgo časa ne uporabljate.


Slike so simbolične

Dodatne informacije
VELIKOST

S (70/75A, 70B, 70C, 70D), M (80A, 75B, 80B, 75C, 75D), L (85A, 85B, 85C, 85D)