Profesionalni peresnik za beljenje zob

NOVA IZBOLJŠANA FORMULA!
Svetovni hit!
Enostavno, hitro in varno do belih zob! Sijoči beli zobje že v 7-14 dni!

22,99 

Ni na zalogi

Opis

Zelo učinkovit svinčnik za beljenje zob za takojšen učinek beljenja na zobeh in popoln nasmeh. Idealno za odstranjevanje rumenkaste barve in madežev na površini zob ter doseganje optimalnega in profesionalnega rezultata. Svinčnik vsebuje učinkovit belilni gel, ki zobni sklenini vrne prvotno belino. Izboljšati videz zob ni bilo nikoli tako enostavno, nanesite ga po vsakodnevnem ščetkanju v skladu z navodili.

Sestavine so prijazne do zobne sklenine.
Izboljšana forumula zagotavlja še boljše rezultate kot kdarkoli.
Uporabite ta peresnik in pozabite na drago beljenje zob pri zobozdravniku.

Pitje kave, vina, čajev, kajenje cigaret in ostala hrana ali pijača lahko povzročijo obarvanost zob, ki pa se jo sedaj lahko rešite z vrhunskim in kakovostnim peresnikom za beljenje zob! s katerim boste dosegli optimalne in strokovne rezultate.

Uporaba je resnično tako enostavna in preprosta!  Izdelek vsebuje aplikator v obliki čopiča, kar omogoča enostavno, natančno in higiensko nanašanje na zobe.
Gel nanesite vsak dan in kmalu boste lahko v ogledalu opazovali svoj bel nasmešek.

Peresnik za beljenje zob vsebuje gel iz varnih in preverjenih sestavin, ki odlično odstranijo neželene madeže. Gel je topen v vodi in slini ter ne poškoduje zob in sluznice in ne mehča zalivk zato je idealen tudi za tiste, ki jih imajo.
Končni učinek je vedno odvisen od vzroka zabarvanosti:
Beljenje je učinkovito samo na vitalnih predelih zob – nanos na dentalne dele kot so krone mostički in drugi implantanti ni smiselno, saj teh delov ni možno pobeliti.

NAVODILA:
Pred uporabo si zobe temeljito sčetkamo – poskrbite, da bodo vaši zobje suhi (npr. Lahko jih obrišete z robcem). Suhi zobje naj ne pridejo v stik z jezikom ali ustnicami Zavrtite spodnji del svinčnika v smeri urinega kazalca, tako da iz zobne belilke pride malo gela. Obširno se nasmejite, da bodo vaše ustnice odmaknjene od zob. Nato gel nanesite na zobe (ne nanašajte gela na ustnice).Nanesite tanko plast belilnega gela na zobe; zob za zobom s potegi gor in dol. Če je potrebno, čopič ponovno navlažite z gelom. Nato po približno 60 sekundah sprostite ustnice in izperite z vodo. Izogibajte se uživanju in pitju 30 minut po uporabi. Čopič pokrijte da preprečite sušenje gela Shranjujte na suhem in hladnem in nedosegljivo otrokom. V primerih, da je oseba mlajša od 18let, noseča, da ima bolezni dlesni in sluznice prosimo da peresnik uporabljate v skladu z navodili .

LASTNOSTI:Material:  embalaža – aluminij +pp
funkcionalen dizajn
Hiter in varen učinek beljenja – udoben in enostaven za uporabo
Lahek in priročen – tako za transport kot za shranjevanje
Kapaciteta: 2x 2 ml z vsebino
Compositum: 44 % Carbamide peroxide, 20 % Glycerol, 15.2 % Water, 14 % Propylene Glycol, 3 % Carbomer, 2 % Carboxymethy1, 1 % Polyvinylpyrrolidone, 0.5 % Menthol, 0.3 % Sodium Hydroxide Približne mere: Ø 1 x 12,5 cm 2xpero za beljenje zobVelikost: Dolžina 29cm, Širina


Slike so simbolične

Dodatne informacije
BARVA

ČRNA, BELA